FOREBYG OG REDUCER STRÆKMÆRKER

Ny Weleda Stretch Mark Body Butter

Det skal være let og effektivt at smøre kroppen ind også som gravid. Vores Stretch Mark Body Butter går let ind i huden og er perfekt om morgenen når du har brug for at komme af sted. Vi anbefaler at massere med vores body butter fra andet trimester fremt til ca. tre måneder efter fødslen eller til slutningen af amningsperioden.

Stretch Mark Body Butter

Forebygger strækmærker under graviditet
150 ml

BEVIST EFFEKT
NATURLIGT INDHOLD

BEVIST EFFEKT
NATURLIGT INDHOLD

Weleda Stretch Mark Body Butter forbedrer naturligt hudens elasticitet og kan dermed reducere strækmærker under graviditet. Med naturlige ingredienser, som blødgørende økologisk kakao-og sheasmør, der styrker lipidbarrieren i kombination med centella asiatica, der forbedrer hudens elasticitet. Tag en stund for dig selv og masser Stretch Mark Body Butter ind på mave, lår, bryst og der hvor du synes din hud har brug for det.

  • 89% viste signifikant reduktion af synligheden af strækmærker*

  • 100% er enig i at huden føles skønnere**

  • 100% er enig i at huden føles intensivt fugtet**

  • Udviklet sammen med farmaceuter og jordemødre

*Klinisk test ved brug, 37 kvinder efter 12 uger, påføring to gange dagligt
** Studie i brug, 40 kvinder efter 8 uger påføring to gange dagligt

Testet på rigtige strækmærker

Testet på rigtige strækmærker

Stretch Mark Body Butter har en bevist effekt på strækmærker i huden. Vi udførte et studie hvor kvinder testede vores produkt på deres strækmærker. Vi tog et billede af strækmærket og fulgte siden op på det efter fire ugers anvendelse to gange om dagen med Weleda Stretch Mark Body Butter*. Bemærk at resultaterne kan variere fra person til person.

*Klinisk test ved anvendelse af produkt med 37 kvinder i 12 uger. Produktet påføres to gange dagligt med en massage.

Et enkelt trin at tilføje til din hverdag

Det skal være enkelt at give sin krop lidt ekstra kærlighed og omsorg under graviditeten. Tag en stund for dig selv om morgenen og væk kroppen og lille baby i maven med en let massage. Klik på videoen for inspiration!

Ingredienser med 100% naturlig oprindelse

Ingredienser med 100% naturlig oprindelse

Denne innovative formel er udviklet med ekstrakt af centella asiatica og krokus sammen med berigende shea- og kakaosmør, økologisk jojoba- og solsikkeolie. Centella asiatica er kollagenstyrkende hvilket forbedrer hudens elasticitet og forebygger strækmærker.

Omfavndende duft velegnet til gravide

Omfavndende duft velegnet til gravide

Visse kvinder bliver sensitive over for duft under graviditeten. Vi udviklede en duft specielt til gravide kvinder og testede den med dem. Denne subtile, blomsterlette duft med rose, neroli og myrra er mild og blomsteragtig. En omfavnende duft som kan hjælpe dig med at slappe af og føle dig roligere.

De fineste råvarer fra naturen

Giv dig selv og din baby det aller bedste fra naturen. Hudpleje der forebygger og støtter din og din babys hud i alle stadier i livet.

Calendula Baby Oil

Hudvenlig økologisk og naturlig babyolie
200 ml

Calendula Nappy Change Cream

Lindrer røde numse fra første dag
75 ml

Calendula Shampoo & Body Wash

Mild mod huden, skånsom mod øjnene
200 ml

Calendula Body Cream

Naturlig hudcreme til baby, som giver blød hud
75 ml