Vi udvikler sundhed og skønhed i harmoni med naturen og mennesker

Vi mennesker er forbundne og sammen er vi en del af naturen. Derfor har vi et ansvar overfor hinanden og miljøet. Vi har formuleret seks vejledende principper ud fra vores værdier og principper.

1. Holistisk

Vi tænker, føler og handler holistisk

Vi ser altid på helheden og stræber efter at forstå tingene i al deres forskellighed. Vi har en bevidst tilgang til os selv og vores omgivelser. Vores handlinger er bevidste og vi overvejer deres indvirkning på verden. Vi er åbne og inspirerede af nye og visionære idéer.

2. Ansvar

Vi er forbilleder og tager ansvar for vores handlinger.

Vi tager ansvar for vores handlinger. Det inkluderer også at pleje af langvarige partnerskaber. Vi er bevidste om virkningen af vores handlinger og omfavner vores rolle som pionerer og trendsættere. Vi ser os selv som rollemodeller: for dig og for samfundet.

3. Tillid

Vi skaber tillid gennem åbenhed og ærlighed.

At føle tillid er vigtigt for os. Derfor stræber vi altid efter størst mulige transparens gennem en åben, ærlig og bevidst kommunikation. Vores partnerskaber og samarbejder er klare, autentiske og fair.

Weledas mål er at udvikle sundhed og skønhed i harmoni med naturen og mennesket

4. Økonomisk bæredygtighed

Vi arbejder på en sund og effektiv måde eftersom økonomisk fremgang muliggør mange ting.

God lønsomhed sikrer vores finansielle uafhængighed og økonomiske bæredygtighed. For os indebærer god forretningsledelse at rentabilitet ikke er målet i sig selv, men en måde at gennemføre vores mission ”at udvikle sundhed og skønhed i harmoni med naturen og mennesket” og at forblive innovative. At være effektiv som virksomhed sikrer at vi har de forudsætninger, der kræves for at skabe værdi for samfundet. At have en profitabel virksomhed giver os mulighed for at gøre endnu mere nytte for mennesker og natur.

5. Et åbent sind

Vi opretholder Weledas banebrydende vision og er åbne for nye idéer.

Ligesom vores grundlæggere for mere end 100 år siden har vi til hensigt at fortsætte med at opfylde vores rolle som pionerer. Med det mener vi at være kreative, passionerede for nye idéer og aktivt søge de bedste løsninger. På den måde bidrager vi til at forme forandringer og give plads til så mange seje idéer som muligt. Vi arbejder konstant for forbedringer og værdsætter kraften i mangfoldighed.

6. Inspiration

Naturens kraft er vores inspirationskilde

Vi er en del af naturen og naturen er et inspirerende forbillede. I mere end 100 år har vi udnyttet naturens kraft i vores produkter til at understøtte naturligt velvære og vitalitet. Vi dyrker vores råvarer efter principperne for biodynamisk jordbrug hvilket fremmer sund jordbord og bidrager til bevarelsen af biodiversiteten. Vi elsker det vi laver, fordi vi finder dyb mening i vores arbejde.