Vi produktudvikler med kundskab og passion

Vi er eksperter i holistisk naturlig hudpleje. Sådan forsker og produktudvikler vi.

Hvordan udvikler vi vores produkter?

Effektiv og sikker – to grundliggende egenskaber som alle vores produkter skal opfylde. Men de kan også være blødgørende, plejende og beroligende. Til det mål har vi over hundrede specialister, der arbejder med forskning og produktudvikling hos Weleda.

Vi er eksperter i holistisk naturlig hudpleje

Vores naturlige hudpleje er lavet med fokus på skønhed, sundhed og holistisk velvære. Uanset om det gælder håndcreme, kropsolie eller ansigtscreme så plejer vores produkter ikke kun huden men også sindet. Vores mangeårige videnskabelige og dermatologiske ekspertise går med ind i hvert af vores produkter. For at tilgodese hudens individuelle behov forsker vores eksperter også i forskellige hudtilstande og de underliggende årsager. Inspirerede af antroposofiens syn på natur og mennesker finder vi unikke løsninger og finder gavnlige stoffer fra naturen til at skabe effektive produkter. I hvert Weleda produkt kan du opdage en særlig kvalitet, der går meget dybere end huden.

Salutogenesis – sundhed gennem selvhelbredelse
Hvad holder folk sunde? Salutogenese ser på kroppens egne kræfter til selvhelbredelse, som vi kan aktivere for at balancere krop og sind, samt styrke og beskytte mod sygdom.

Aktive og effektive ingredienser

Med over 100 års erfaring, der bygger på mange års traditionelle kundskaber og ekspertise udvikler vi produkter med ingredienser af naturlig oprindelse som er effektive, høj kvalitet og innovative. Inden vi vælger et nyt ekstrakt til en produktserie laver vi dybdegående forskning på egenskaberne i ekstraktet, men også på planten det kommer fra. For eksempel ved udviklingen af en af vores fugtighedscrmer studerede vi figenkaktussen. Kan denne plantes fantastiske egenskaber støtte huden?

I Weledas naturlige hudpleje kombinerer vi specifikke aktive ingredienser – som planteekstrakt, æteriske olier og vegetabilske olier – for at møde hudens behov på bedste vis. Tilsammen med vores forskningsinstitut i Schweiz (Goetheanum) undersøger vi hvordan planternes egenskaber er relaterede til mennesker og studerer spørgsmål som: Hvilke plantearter kan støtte hudtilstanden hos mennesker som er sensitive? Hvorfor er visse dele af en plante særligt velegnede til anvendelse i en nærende creme til at forbedre en ujævn hudstruktur?

At udvikle naturlig hudpleje af høj kvalitet tager lang tid og kræver meget erfaring
Dr. Bernhard Irrgang, chef for R&D Natural and Organic Cosmetics.

Weledas naturlige hudpleje er NATRUE-certificeret

Da der ikke fandtes nogen officiel definition for naturlige og økologiske hudplejeprodukter gik vi, år 2008, sammen med vores partnere for at etablere et kvalitetsstempel: NATRUE. For os er det vigtigt at have tranparente kriterier som alle kan forstå. Det er derfor vores kosmetiske produkter fra showercream til ansigtscreme uden undtagelse er certificerede af uafhængige eksperter efter NATRUEs strenge standarder. Weleda går udover NATRUEs krav når det gælder kvalitet.  Det gør os til en af de mest kompromisløse producenter af naturlig hudpleje.

Et dedikeret kompetencecenter til vores dufte

At påføre et Weleda produkt på huden betyder at stimulere sanserne med en ren og naturlig duftkomposition. Dufte er en vigtig og grundlæggende del af helhedseffekten af vores produkter. Vores parfumører på Weleda Competence Centre kombinerer naturlige æteriske olier for at skabe dufte der komplementerer virkningerne af vores naturlige hudpleje.

Inspireret af aromaterapi

Lige fra starten af Weledas historie blev æteriske olier brugt som aktive ingredienser i vores naturlige hudpleje, som stimulerende rosmarin og beroligende lavendel. Gennem årerne har vi integreret vores erfaring indenfor aromaterapi med vores gedigne kendskab til dufte. Ved udviklingen af duftkompositioner henter vores parfumører inspiration fra naturen og de rige aromaer af blomstrende planter, nåletræer og blade. De æteriske olier er dygtigt kombineret så planternes rene dufte rører sanserne.