Vi anvender værdifulde naturlige ingredienser

Vores naturlige hudpleje er fremstillet med højkvalitets vegetabilske olier, naturlige planteekstrakter og ægte æteriske olier.

Vores naturlige hudplejefilosofi

For os handler hudpleje ikke kun om skønhed, men også om sundhed og velvære. For at støtte den holistiske filosofi udvikler vi produkter, der styrker krop og sind. Vores koncept er baseret på naturens visdom og egenskaber ved at kombinere effekten af vores naturlige aktive ingredienser for at hjælpe hudens egen selvhelbredende proces. Vores nøgleplanter giver en særlig karakter til hver af vores unikke hudplejeserier. Nøgleplanterne er symbolske for hudens behov i livets forskellige faser og bidrager til vores produkters effektivitet. Der er ligheder mellem naturens og livet og menneksets livsprocesser og den tilgang gør det muligt for os at gøre brug af planternes fantastiske egenskaber.

Vores aktive ingredienser henter vi i naturen

Vores naturlige hudpleje indeholder værdifulde vegetabilske olier. De virker sammen med æteriske olier, planteekstrakter og andre højkvalitets ingredienser for at understøtte effektiviteten af vores produkter. Vi kombinerer forskellige olier og ekstrakter for at imødekomme hudens specifikke beov. De olier vi anvender kommer blandt andet fra abrikoskerner, granatæblekerner, hvedekerner, havtorn og kæmpenatlysfrø. Vi får effektive ekstrakter fra mange forskellige planter blandt andet fra stedmoderblomst, kamille og morgenfrue. Disse ekstrakter findes i vores multicreme Weleda Skin Food, der plejer og blødgør den tørreste hud takket være dens effektive formel.

Hvordan laver man en tinktur af morgenfrue?

Vi producerer en række forskellige tinkturer til brug i vores hudpleje. For eksempel er en tinktur af morgenfrue et ekstrakt af stoffer fra enten hele morgenfrueplanten eller visse dele af planten afhængig af hvilket produkt den skal bruges i. Vores ekstraktionsmetoder bevarer så meget som muligt af plantens egenskaber og kvaliteter. De ekstraktionsmidler vi bruger inkluderer alkohol fra økologisk korn, vand, saltlage og olie. For at skabe en tinktur af morgenfrue blandes friskkværnede planter med et ekstraktionsmiddel. Hvert trin i processen udføres omhyggeligt i et kontrolleret miljø. Det sikrer at morgenfruen frigør sine stoffer og egenskaber i tinkturen i den bedst mulige kvalitet.

Derfor er vegetabislke olier gode for din hud

Planter absorberer solens lys og varme og omdanner det til stof, såsom sukkerarter. Igennem flere trin omdannes disse til stoffer, der danner lipider og lagres i frøene. Olien der udvindes fra frø og kerner er rige på mættede og umættede fedtsyrer samt nærende vitaminer. Sammensætningen af rene planteolier ligner lipiderne i vores egen hudbarriere og kan derfor absorberes godt af huden. De går let ind i hudens øverste lag og understøtter dens naturlige funktioner, supplerer fedtindholder og modvirker fugttab.

Vi tror på transparens og fuld information om vores ingredienser

Vores hudplejeprodukter indeholder en liste over deres ingredienser i forhold til terminologi specificeret af INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingrediens). Indenfor EU, USA og Japan skal kosmetiske ingredienser være opført efter internationale standardnavne. Derfor giver vi på vores hjemmeside – og også på vores emballage -en ingrediensliste på det respektive lands sprog sammen med den internationale INCI-deklaration. Dette gør at du du let kan identificere ingredienserne som anvendes i vores hudpleje. Komplet liste over vores ingredienser finder du her.

Vi anvender kun omhyggeligt udvalgte råvarer

Vi mener at kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Derfor vælger vi udelukkende nøje udvalgte råvarer i vores hudpleje uden at give afkald på effektivitet eller på nogen måde forurene miljøet. I  vores Birch Pearl Scrub anvender vi for eksempel miljøvenlige små voksperler lave af carnaubavoks og bivoks.

Vi mener at et produkt er mere end summen af dets enkeltdele

Når du bruger Weledas naturlige hudplejeprodukter kan du stole på at de afspejler vores værdier:

  • 100 % certificeret naturlig hudpleje.

  • Over 80 % af de certificerede råvarer kommer fra økologisk jordbrug.

  • 100 % naturlige dufte fra ægte æterisek olier udviklet af Weledas interne parfumører.

  • Ansvarsfuld udvindelse af råvarer med respekt for mennesker og biodiversiteten

  • 100 % genanvendt energi anvendes til at drive Weledas produktionsanlæg i Tyskland, Frankrig og Schweiz.

Vores naturlige hudpleje er certificeret

Weledas produkter er certificerede med NATRUE. Certificeringen garanterer at strenge standarder for ingredienser bliver opretholdt. NATRUE er en international  non profit organisation med fokus på naturlig og økologisk hudpleje. Kravet for at blive NATRUE-certificerede er at produkterne udelukkende må indeholde råvarer fra tre kategorier: naturlige, naturnære og naturidentiske. Der er to forskellige certificeringsstandarder, der skelner mellem naturlig hudpleje og økologisk hudpleje. Alle NATRUE-certificerede produkter afstår konsevent fra at anvende syntetiske dufte, silikoner, mikroplast, nanonplast og petroleumbaserede råvarer, for eksempel paraffiner.

Indkøb af vores råvarer foregår på en bæredygtig og ansvarlig måde

Vi arbejder ansvarsfuldt, når vi indkøber vores råvarer. Vi er klar over at den måde vi høster, dyrker og forarbejder naturresourcer på har stor indflydelse på vores planet. Derfor har vi valgt at fastholde standarderne for non profit organisationen UEBT. Det betyder at vi hele tiden gennemgår og forbedrer vores indkøb af naturlige ingredienser og at vi behandler mennesker og biodiversitet med respekt. Læs mere om vores råvarer her (Link Ethical Sourcing).

Learn more about our raw materials