I harmoni med mennesker og natur

Ønsker du at din hud skal føles sund og behagelig på en bæredygtig måde? Weleda har siden 1921 udviklet naturlige produkter til en bedre sundhed, skønhed og verden.

Naturlig hudpleje til sund hud

Vores hud har brug for næring, beskyttelse og pleje. Det mener vi at du giver din hud ved at vælge certificeret naturlig hudpleje. Råvarerne i Weledas hudpleje er af naturlig oprindelse. Vores produkter er fri for mikroplast, genetisk modificerede ingredienser og mineraloliebaserede ingredienser. Vi garanterer at 100 procent af vores kosmetiske produkter er certificeret naturlig hudpleje i henhold til NATRUEs kriterier. Mere end 80 procent af vores råvarer kommer fra certificeret økologisk jordbrug. 

Læs mere om vores naturlige hudplejeprodukter

Til din holistiske sundhed

Vi ser mennesket fra et holistisk perspektiv. At være sund indebær at krop, sind og sjæl er i balance. Weledas hudpleje inspireres af naturens og kroppens egen evne til at regenerere, hjælpe og hele sig selv, hvilket giver en effektiv hudpleje med gavnlige egenskaber. Vi anvender aktive ingredienser fra vegetabilske olier og æteriske olier, som vi aktiverer gennem farmaceutiske processer.

For bæredygtighed og biodiversitet

Weledas naturlige hudpleje skal ikke alene føles godt på huden. Vi tager også vare på jorden ved at fremme sund jord og biodiversitet. Vores otte egne haver over hele verden er steder for biodiversitet. Med over 50 dyrkningsprojekter rundt om i verden forbedrer vi de lokale forhold for mennesker og natur. Vi kæmper aktivt for biodiversitet og fortsætter med at reducere vores udslip for at blive en CO2-neutral virksomhed. 

Læs mere om biodiversitet

Bæredygtig sundhed og skønhed

Vi vil bidrage til en verden hvor sundhed og skønhed udvikles i harmoni med naturen og mennesker. Vi vil udvikle produkter der ikke alene er gode for dig uden også at være det for naturen og de mennesker vi arbejder sammen med. Derfor driver vi virksomhed på en ansvarsbevidst måde, både socialt og for miljøet. Vi har fremsat seks principper, der definerer vores filosofi.

Læs mere om vores principper

Biodiversitet siden 1921

Et laboratorium, en urtehave med lægeplanter og et hospital: det er sådan vores historie begynder. Med lægen Ita Wegman, filosoffen og videnskabsmanden Rudolf Steiner og kemikeren Oskar Schmiedels visioner blev Weleda grundlagt i 1921. Siden begyndelsen har vi udviklet bæredygtige produkter ved hjælp af aktive råvarer fra naturen. Nogle produkter har været med siden begyndelsen, mange flere er kommet til siden da. Alle indgår i vores brede sortiment som er udviklet for at mødes nutidens forbruger. Nu, præcis som dengang, fortsætter vi med at forfølge vores vision om at fremme sundhed og skønhed i harmoni med mennesker og natur.

Læs mere om vores historie

Mere end hundrede år med Weleda!

2021 fejrede vi vores hundrede års jubilæum ved at bringe vores urtehaver til live i den digitale verden.

Opdag Weleda Open Garden