75ml biodiversitet

Effektiv for både huden og bæredygtighed

I hver Skin Food findes ikke bare naturlige ingredienser som er overraskende effektive til dig, der har tør hud, men også hele Weledas verden af visioner, værdier og principper. Et princip er at giver mere tilbage til naturen end vi tager. Skin Food bliver til på bæredygtig vis med råvarer fra økologiske og biodynamiske dyrkninger. Så hver gang du vælger Skin Food, så gør du noget effektivt for både huden og bæredygtighed.

Træf et bæredygtigt valg. Skift til Skin Food.

Skin Food 75 ml

Udnævnt til den bedste multicreme
75 ml

Skin Food Body butter

Næringsrig body butter til tør og meget tør hud
150 ml

Skin Food Light 75ml

Naturlig let hudcreme til tør hud
75 ml

Skin Food Lip Balm

Naturlig læbebalsam til tørre læber
8 ml

Vi værner om den biodiversiteten

Vi værner om den biodiversiteten

Hvorfor er biodiversitet så vigtigt? Der er den rige mangfoldighed af liv på jorden på alle niveauer – fra mangfoldigheden af økosystemer, som skove, enge og søer, til mangfoldigheden af planter og dyr. Dette system af diversitet med forskellige livsformer påvirker alt liv på vores planet og er meget følsomt. Dens balance sikrer vores velbefindende. Derfor arbejder vi på Weleda målrettet for at bevare, beskytte og øge bio-diversiteten og den biologiske mangfoldighed.

Læs mere

Vores forsyningskæde er bæredygtig og fair

Vores forsyningskæde er bæredygtig og fair

Når du køber Weledas naturlige hudpleje bidrager du til en verden hvor mennesker og biodiversiteten kan blomstre. Weleda sikrer ikke kun at råvarende er dyrket økologisk eller biodynamisk, men også at personerne der hjælper med at så og høste disse råvarer bliver behandlet retfærdigt og med respekt. Som medlem af Union of Ethical BioTrade (UEBT) overholder vi strikse, økonomiske og økologiske kriterier udviklet af organisationen.

Læs mere

Hvad bæredygtighed betyder for os

Hvad bæredygtighed betyder for os

Vi har modtaget mange priser for vores bæredygtige engagement. Vi fremmer biodynamisk jordbrug, sund jord og retfærdige relationer med vores egne avlere og vores langsigtede partnerskaber med avlere over hele verden. Præcis som biodiversitet har afgørende betydning for os, så har vi også en omfattende klimabeskyttelsesstrategi. På begge disse områder har vi en proaktiv tilgang til vores ansvar. Vi handler socialt ansvarligt, miljømæssigt sundt og økonomisk bæredygtigt.

Læs mere