AKTIVERER
KRAFTEN I DIT
NATURLIGE KOLLAGEN

THE NEW CONTOURING FACE CARE

Aktiver kraften i dit naturlige kollagen.

Alt, hvad du behøver for effektivt at bremse hudens aldring, er inden i dig. Weledas nye Contouring Face Care til moden hud hjælper dig med at aktivere det. Den unikke formel med økologisk blå ensian og edelweiss gør din hud tættere og reducerer effektivt dybe rynker. Oplev en fyldigere hud, en jævn teint og dit mest naturlige, selvsikre jeg.

Naturens skønhedshemmeligheder til moden hud

Virkelig effektiv, virkelig naturlig, virkelig dig

Virkelig effektiv, virkelig naturlig, virkelig dig

Oplev kraften fra floraen i de schweiziske alper i Weledas Contouring Face Care-serie. Innovative formuleringer med vores 100 % naturlige Collagen+ Active Complex gør effektivt din hud tættere og fyldigere og afbalancerer pigmentering for en jævn teint.

  • Øger hudens naturlige kollagen med 60%. 1

  • 88% viser reducerede dybe rynker 2

  • 79% viser skarpere ansigtskonturer 3

  • 100% oplever en øget elasticitet 4

  • 100% certificeret naturlig pleje

1 Collagen+ Active Complex: in-vitro
2 Contouring Face Serum: test i brug, 34 forsøgspersoner, anvendelse to gange dagligt, 2 uger
3 Contouring Day Cream: målt i en in-use test, 34 forsøgspersoner, påføring to gange dagligt, 2 uger
4 Contouring Day Cream: in-use studie, 35 forsøgspersoner, påføring to gange dagligt, 4 uger

Aktiver kraften i dit naturlige kollagen.

Aktiver kraften i dit naturlige kollagen.

Hemmeligheden bag vores plantebaserede formulering er at stimulere dit naturlige kollagen, de vigtigste proteiner i din hud, som giver struktur, fasthed og elasticitet. Når vi bliver ældre, falder den naturlige kollagenproduktion, og dine ansigtskonturer mister definition. Vores patentanmeldte COLLAGEN+ ACTIVE COMPLEX med økologisk blå ensian, økologisk edelweiss og centella asiatica modvirker kraftigt hudens aldring ved at øge hudens naturlige kollagen og effektivt beskytte mod tab af kollagen. Se og føl dig naturligt smuk med skarpere konturer og færre dybe rynker.

Skærp dine ansigtskonturer. Gør dit smil lysere.

Tag med os til de schweiziske alper og oplev, hvordan den værdifulde blanding af økologisk blå ensian, økologisk edelweiss og centella asiatica frigør din huds naturlige revitaliserende kraft.

Fejr dit naturlige jeg.

Weledas Contouring Face Care-serie er designet specielt til moden hud og vil forbedre din daglige skønhedsrutine.

Contouring morgenrutine

Start dagen med at vække din huds naturlige revitaliserende kræfter med vores patentanmeldte Collagen+ Active Complex.

Contouring-rutine om natten

Regenerer din hud natten over med den kraftfulde kombination af økologisk blå ensian og økologisk edelweiss.

Beskyttelse af den naturlige skønhed på vores planet

Beskyttelse af den naturlige skønhed på vores planet

Weleda Contouring Face Care yder et effektivt bidrag til både din hud og miljøet. Alle formler er 100 % certificeret naturlig hudpleje, og over 80 % af vores plantebaserede råmaterialer er certificeret økologiske. Weleda er UEBT-kompatibel, hvilket sikrer, at de naturlige ingredienser udvindes med respekt for mennesker og biodiversitet. Sammen kan vi beskytte naturens skønhed.

Skønhed defineres af karakter, ikke af alder.

Skønhed defineres af karakter, ikke af alder.

Skønhed er et begreb, der har fascineret menneskeheden i umindelige tider. Gennem historien er der opstået forskellige standarder for skønhed, ofte knyttet til fysiske attributter som ungdom, symmetri og fejlfrit udseende. Men efterhånden som samfundet har udviklet sig, er en dyb sandhed blevet mere og mere tydelig: Skønhed defineres af karakter, ikke af alder.

Selvom det er ubestrideligt, at ungdommelige træk traditionelt har været forbundet med skønhed, er dette perspektiv begrænset og indfanger ikke den sande essens af, hvad det vil sige at være smuk. Alder bringer et væld af erfaring, visdom og karakter med sig, som kan belyse en persons indre skønhed på en måde, som ingen overfladisk egenskab kan. Den udstråling, der kommer fra en person med en smuk karakter, er smittende og fængslende, tiltrækker andre til sig og skaber en positiv aura, der overskrider alle tidsmæssige begrænsninger.

Hvad vi står for

Hvad vi står for

Weleda forpligter sig til at respektere, beskytte og udvikle det helbredende forhold mellem menneskeheden og naturen for vores fælles fremtidige velbefindende.

Oplev vores overbevisning