Familie

Økologisk babyolie for en glad babyhud

Som nyfødt er babyens hud og den regulerende funktioner endnu ikke fuldt udviklede. Huden er fem gange tyndere end en voksens og behøver beskyttes mod alle ydre belastninger. Det er almindeligt at en babyhud kommer ud af balance i den første tid.

Babyolie fra Weleda

Huden bliver let tør, får udslet, arp eller flager. For at give babyens hud de bedste forudsætninger for at klare alle belastninger er det vigtigt at styrke den med de rette produkter. Babyolie er specielt udviklet til at passe til baby og børns følsomme hud og indeholder få tilpassede ingredienser.

I Weledas hudplejeserie til børn med Calendula findes der en babyolie. Calendula Baby Oil er en naturlig babyolie udviklet til at tage hånd om barnets hud. Den kan anvendes til daglig pleje der blødgør og som en mild rens samt til at beskytte den sarte hud.

Hele Calendula-serien til babyer og børn indeholder økologisk ekstrakt af lindrende morgenfrue, der ofte benævnes med det latinske navn Calendula. Morgenfruens aktive sammensætning har mange fordele til huden. Som klassisk lægeplante har den vist sig at lindre inflammation og styrke en hud i ubalance. Calendula Baby Oil indeholder også sesamolie, der har et høj indhold af blandt andet vigtige fedtsyrer og E-vitamin, som er en naturlig antioxidant.

Brug af babyolie

Babyolie kan med fordel anvendes dagligt. Den kan anvendes som massageolie, hudpleje, rens eller som badeolie. Der er ofte ikke brug for en stor mængde da olien er drøj. Babyolie er også meget gavnlig ved arp. Masser den let og forsigtigt ind i hovedbunden og skyl den derefter af.

Til sarte babynumser er det perfekt at afslutte med lidt babyolie på en fugtet blød vaskeklud eller smør på imellem bleskift for at lindre og give en beskyttende effekt. For at forebygge røde numser hos små børn er det godt at smøre med Calendula Body Cream i de områder. Hvis der allerede er opstået en rød og irriteret hud omkring bleområdet lindrer Calendula Nappy Change Cream røde numser fra første dag.

Bedste babyolie

Få ingredienser

Så hvilken babyolie er egentlig bedst? Weleda anser at den bedste babyolie oftest er en der er lavet på få ingredienser, der er helt naturlige og økologiske. Babyens hud er følsom og på et tidligt stadie begynder allergier og overfølsomheder at blive opdaget. Det kan da være en fordel at anvende produkter med få ingredienser af højeste kvalitet. Det rækker oftest med få, men effektive ingredienser for at opnå et godt resultat.

Økologisk babyolie

Vi anbefaler selvfølgelig også at hudpleje skal være økologisk og naturlig, ikke mindst til børn. En fordel ved økologisk og naturlig hudpleje er at kroppen udsættes for færre syntetiske kemikalier. Hvilket vi i højeste grad vil undgå at eksponere små børn for. Økologisk udvundede olier indeholder derudover meget næring, som gør det ekstra for dit barns hud. Vælg derfor en økologisk babyolie eller olie til børn, der gør den store forskel!

Weleda Calendula Baby Oil fragrance free, since 1959

Calendula Baby Oil

Hudvenlig økologisk og naturlig babyolie
200 ml

Calendula Nappy Change Cream

Lindrer røde numse fra første dag
75 ml

Calendula Shampoo & Body Wash

Mild mod huden, skånsom mod øjnene
200 ml