Familie

Beskyt dit barns følsomme hud til vinter

Har dit barn problemer med tør, sprukken og irriteret hud om vinteren? Med simple tricks er det muligt at pleje og forebygge hudproblemer, som er typiske i vintermånederne.

Skiftende vejr er stressende for børns hud

Vores nordiske klima med varierende vejr- og temperaturændringer kombineret med tør luft kan være belastende for huden hos både voksne og børn. Om vinteren kan problemerne forværres og det er ikke usædvanligt for mange at opleve, at huden bliver mere tør og følsom end normalt.  Børn har også tyndere hud end voksne og kan derfor have brug for hjælp af blandt andet mild beskyttende hudpleje, som f.eks. en vandfri vejrcreme.

CALENDULA SKIN PROTECTION BALM

Calendula Skin Protection Balm

Naturlig beskyttelse mod kulde og vind
30 ml

Sådan bruges Weledas vejrcreme

Vejrcremen kan bruges af hele familien. På babyer fra 6 måneder, eller fra når barnet kan sidde op i klapvognen og derefter er mere udsat for kold vind og kulde. Massér et tyndt lag på de mest udsatte områder, inden du går ud i kulden. Vejrcremen kan bruges flere gange om dagen eller efter behov.

 

Denne indeholder vores vejrcreme

  • Ren bivoks og hudvenlig lanolin danner en beskyttende barriere uden at påvirke hudens naturlige funktioner.
  • Værdifuld mandelolie nærer tør hud og hjælper den med at blive bevaret blød og smidig.
  • Ekstrakter af biodynamisk dyrket morgenfrue og økologisk kamille hjælper med at pleje og lindre den sarte hud.

Hvordan børns hud adskiller sig fra voksnes

Små børns hud er tyndere end en voksen og kan ikke tilpasse sig alene til pludselige temperaturændringer. Huden har tendens til at blive irriteret, rød og følsom, især i ansigtet, og kan derfor have brug for ekstra pleje, blandt andet ved hjælp af beskyttende mild hudpleje.

3 vigtige ting at huske på for at beskytte ansigtets hud mod kulde

1. Milde rens

Brug en skånsom rens, der rengør uden at udtørre den følsomme hud på barnet. Weleda Calendula Shampoo & Body Wash er en kombineret brusecreme og shampoo, der renser med milde naturlige ingredienser.

2. Forebyggende hudpleje

For at bevare en blød og sund hud i den kolde årstid, kan du smøre barnet med et nærende hudplejeprodukt efter brusebad eller bad.  Sørg for, at produktet tilfører huden både fugt og fedt.

3. Vandfri vejrcreme

For at beskytte huden mod kulde og kold vind, f.eks. på kælkebakken, skiløjpen eller i børnehaven kan du smøre de mest udsatte områder som kinder, næse, omkring munden  og læberne med et tyndt lag af en vandfri vejrcreme.  Cremen sætter sig som en beskyttende

barriere mod ydre belastninger.  Weledas vandfrie vejrcreme, Skin Protection Balm indeholder ren bivoks og hudvenlig lanolin, der opbygger en beskyttende barriere uden at det påvirker hudens naturlige funktioner.