Om os

Weledas mål er at bevare, styrke og restituere menneskers sundhed. Hvad der i 1921 startede som et apotekerlaboratorium med egen lægeplantehave, er i dag en verdensførende producent af holistisk naturkosmetik samt lægemidler til antroposofisk terapi.

Siden Weleda blev grundlagt har vi fulgt de mål, der tager afsæt i virksomhedens ledende principper. Vores produkter er beregnet til at hjælpe mennesker i deres personlig udvikling, til at bevare, forbedre og genoprette deres helbred og deres anstrengelser for at opnå fysisk velbefindende og en afbalanceret livsstil. Denne virksomhedsfilosofi er afgørende for Weledas økonomisk fremgangsmåde og vil fortsat være det ledende princip for os i fremtiden.

Til gavn for mennesker

I dag er Weleda repræsenteret i over 50 lande på alle fem kontinenter. Weledas tre anlæg ligger stadigvæk, hvor Weledas historie begyndte: i Arlesheim nær Basel i Schweiz; i Schwäbisch Gmünd nær Stuttgart i Tyskland og i den franske by Huningue i Alsace. På disse hovedkvarterer – og på vores virksomheds afdelinger verden over – fremstiller Weleda hundredvis af naturkosmetiske produkter og tusindvis af lægemidler, der stadigt delvist fremstilles af lægeplanter fra vores egne haver. Ansvarlig behandling af både natur og mennesker har altid været et led i vores virksomhed, lige siden Rudolf Steiner formulerede sin vision om en virksomhed, der fuldstændigt er til tjeneste for mennesker og verden som en helhed. Hvad enten det er igennem fair trade, biodynamisk dyrkning eller udvikling af vores medarbejdere – så er bæredygtighed en del af vores rødder.

Weleda i dag

Hvad der startede i et lille skur i Schweiz er nu en global virksomhed med 2000 ansatte i 50 lande.

Mere om Weleda i dag

Værdier

Seven unchanging basic principles that help us to stay committed to the well-being of our planet, our environment and our people

Weleda syv grundlæggende principper