Livets årstider

En verden i konstant forandring

Weledas filosofi går ud på, at det at blive ældre er naturligt – vi ønsker ikke at stoppe det, og vi ønsker ikke at gøre nogen yngre. I stedet ønsker vi, at vores kunder skal føle sig godt tilpas og se godt ud, ved at deres indre skønhed skinner igennem i alle livets faser. Udstråling indefra og ud er meget vigtig for os.

Fra fysiske vækst til åndelig bevidsthed

Selvom det er så velbekendt og tydeligt, så lægger vi ofte ikke mærke til det – den naturlige verden rundt om os er i en konstant tilstand af rytmiske forandringer og fremskridt. Og ligesom årstiderne anskueliggør naturens cyklus, så undergår vores kroppe hele tiden en konstant rytme af forandringer. Når en syvårscyklus er færdig, har vores krops celler fornyet sig selv, og hvert syvende år har vores bevidsthed mulighed for at udvikle sig på en markant måde.

Antroposofien anerkender disse syvårscyklusser, der opdeler livet og viser, hvordan forskellige aspekter af menneskelivet toner frem, mens vi udvikler os igennem dem. I de første tre syvårsperioder (i alderen 0 til 21) udvikler kroppen sig fra barndom til voksenlivet. Når denne fysiske fase er overstået, kommer der tre syvårsperioder (alderen 21 til 42), hvor vores ånd og sjæl udvikler sig. I løbet af denne periode stiller vi også selv spørgsmål som – hvem er jeg? Hvordan ønsker jeg at leve? Hvad gør mig forskellig i forhold til hvad, jeg kan lide, og mine evner? I alderen imellem 42 og 63 udvikler sjælen og det såkaldte 'højere selv' sig gradvist. I denne livsfase bliver vi mere og mere til rådighed for andre mennesker og er i en position, hvor vi deler vores viden for at hjælpe og vejlede andre.

Disse ændringer sker ikke altid spontant eller under forhold med ro og tilfredshed. Nogle gange skal der omvæltninger og kriser til at hjælpe den personlige udvikling på vej. De gode nyheder? Hvis vi accepterer disse forandringer på en bevidst måde, velvidende at de sker, har vi større chance for aktivt at give vores liv en ny retning.

Weledas filosofi går ud på, at det at blive ældre er naturligt – vi ønsker ikke at stoppe det, og vi ønsker ikke at gøre nogen yngre. I stedet ønsker vi, at vores kunder skal føle sig godt tilpas og se godt ud, ved at deres indre skønhed skinner igennem i alle livets faser. Udstråling indefra og ud er meget vigtig for os.

Et liv imellem yderligheder

Hvad huden behøver mellem 21-28 år

Unge voksne er i deres mest farverige fase af deres liv. De er endelig blevet uafhængige nok til at opdage, hvad verden har at byde på, og mange ting ændrer sig for dem. I denne livsfase svinger vi mellem spændingen ved at gå på opdagelse og ønsket om tryghed. En sådan konstant forandring afspejler sig ofte i huden, som kan være tør og delikat, men også uren og tilbøjelig til betændelse.

Irisplanten har et naturligt talent for at balancere mellem ekstreme forhold. Stænglen regulerer fugt så godt, at planten kan trives i en mose, men den kan også klare ekstremt tørre periode uden besvær. Som nøgleplante for en af vores hudplejeserier tilfører irissen netop disse egenskaber til vores hudpleje for unge voksne. Den støtter hudens evne til at regulere sig selv og gør derved det lettere at finde tilbage til en sund balance.

Iris Hydrating Day Cream

En naturlig dagcreme til tør hud
30 ml

Iris Hydrating Facial Lotion

Naturlig fugtcreme til fugtfattig hud
30 ml

Iris Hydrating Night Cream

En naturlig natcreme til fugtfattig hud
30 ml

Livet blomstrer

Hvad huden mellem 28-42 år behøver

Når vi når 30-års alderen, opdager vi, at livet har en dybere mening. Det handler ikke bare om at opleve så meget som muligt, men snarere om kvaliteten og effekten af vores oplevelser. Arbejde, familie, fritid, venskaber – vi skal jonglere mange krav samtidigt i denne fase af livet. Følelsesmæssigt bevæger vi os ofte mellem ungdommelig livlighed og voksen afklarethed. Vores hud mærker tilsvarende ændringer – den er stadig ung og elastisk, men den har også udviklet de første udtrykslinjer og tilpasser sig ikke så hurtigt til stress, som den plejede at gøre. I denne fase af livet tilbyder den smukke vildrose meget tiltrængt harmoni og regeneration. Rosen er mild og hårdfør på en gang, eftersom den kombinerer modsætninger og afbalancerer svingninger. I vores serie Wild Rose Facial og Bodycare støtter frøolie fra Rosa Mosqueta hudens struktur og hjælper den med at bevare dens fugt. På en subtil måde styrker vildrosen huden, så de første rynker reduceres. 

Wild Rose Smoothing Day Cream

Få glat hud med naturlig ansigtspleje
30 ml

Wild Rose Smoothing Night Cream

En naturlig natcreme med hybenfrøolie
30 ml

Wild Rose Smoothing Eye Cream

Let og naturlig øjencreme med hybenfrøolie
10 ml

Wild Rose Smoothing Facial Lotion

Naturlig fugtcreme for en glattere hud
30 ml

Livet i alle dets afskygninger

Hvad hud mellem 42-56 år behøver

Efterhånden som vi bliver ældre, bliver vi rigere på erfaringer. Vi er etablerede i livet, vi har fast grund under fødderne, vi er i tingenes flow, og vi udvikler personlig karisma – eller hvad vi kunne kalder ‘karakter’. Mens vi tidligere i livet mest havde fremtiden for øje, bliver vi nu mere beviste om fortidens betydning. Men denne fase i livet er ikke en stilstandsperiode, mere et omdrejningspunkt, hvor nye retninger endnu engang dukker op.

Granatæblet er den plante, der perfekt afspejler denne balancetilstand. Dens udviklingsfaser sker ikke i en lige rækkefølge, som de gør hos andre planter, men her er de flettet ind i og overlapper hinanden. I hver livsfase er både fortiden og fremtiden tydelige i plantens vækststadier. Derfor er de aktive ingredienser i granatæblet så velegnede til huden i denne alder. Det er nu, at huden begynder ikke at kunne holde så godt på fugtigheden, bliver hurtigere tør og mister sin styrke og elasticitet. Vores serie Pomegranate Facial and Body Care er i stand til at følge disse ændringer på en måde, der fint støtter regeneration af huden og aktiverer cellefornyelsen.

Pomegranate Firming Day Cream

Naturlig dagcreme, som mindsker rynker
30 ml

Pomegranate Firming Night Cream

Aktiv naturlig natcreme mod rynker
30 ml

Pomegranate Firming Serum

Naturlig anti-age-serum med granatæblejuice
30 ml

Pomegranate Firming Eye Cream

Naturlig øjencreme mod rynker
10 ml

Nyorientering og nye begyndelser

Hvad huden over 56 år behøver

Efter i årtier at have været fuldstændigt optaget af hverdagen og fundet tilfredshed i at arrangere og gøre en indsats i familien og på arbejdet, søger mange af os en ny intellektuel/spirituel dimension i livet. Nu hvor vi endelig har mere tid til os selv, kan vi skifte fokus fra 'jeg skal' til 'jeg kan' eller 'jeg vil'. Den modne kvinde begynder at løsrive sig fra sit tidlige hverdagsliv og tager fat på nye muligheder. Hun sætter sin lid til sin erfaring og intuition for at leve sit nye liv som et individ, der har en unik karakter.

Den guldblomstrede natlys har også frigjort sig fra den sædvanlige rytme i planteverdenen ved at blomstre, når natten falder på. Den fremmer den modne kvindes nye selvfølelse, støtter hendes huds sundhed og giver individualiteten lov til at komme til syne. Natlys samarbejder med den modne hud – der har tendens til tørhed, stramhed og rynker – og tilbyder regenererende impulser, der stimulerer, stabiliserer, forstærker hudens barriere og hjælper med at udvikle en ny slags udstråling.

Evening Primrose Age Revitalising Day Cream

Dagcreme med natlysolie, som opstrammer huden
30 ml

Evening Primrose Age Revitalising Night Cream

Natcreme med natlysolie, som tilfører spændstighed til huden
30 ml

Evening Primrose Age Revitalising Eye & Lip Cream

Læbe- og øjencreme, som giver naturlig spændstighed
10 ml