Den indre glød

Weledas mission er aktivt at fremelske skønhed ved at stimulere og inspirere din krop, sjæl og ånd. For at kunne dette anerkender vi skønheden i den jord, vi bruger, de blomster, vi dyrker, og de partnerskaber, vi opbygger, hvilket ærer den menneskelige ånd og respekterer naturens verden. Og naturligvis ser vi også skønheden i dig.

Skønhed indefra

I tusindvis af år har mennesker ønsket at pleje deres krop for at holde huden blød og deres hår skinnende. Mange skønhedsritualer er blevet overleveret til os fra menneskehedens historie – fra at bade i rent vand eller varm damp, vask med ler eller børster til salver med lotioner og olier. Nogle af dem, såsom Kleopatras berømte bade i mælk, er stadigvæk velkendte i dag.

Hvor traditionel personlig pleje ofte fokuserer på bare at give huden, hvad den mangler, har vi en holistisk tilgang. I vores forståelse tjener det at pleje ens krop ikke blot til skønhed, men også til sundhed. Kropspleje bør bevare en balancen mellem krop, sjæl og ånd.

Revitalising Hair Tonic

Dokumenteret stærkere, sundere hår og reduceret hårtab.
100 ml

Det opnår vi ved hjælp af biodynamiske dyrkningsmetoder og udvikling af fair trade-partnerskaber, der har en mere positiv indvirkning på verden. Og selvfølgelig gør vi det med ægte produkter, der arbejder sammen med din krop om at nære, helbrede og opdage den indre balance og glød. Vi går virkeligt op i at fremme sundheden og skønheden hos hvert enkelt individ, at trække på naturens visdom og at sammensætte de gunstige egenskaber i naturlige ingredienser, så de styrker hudens egne kræfter. Vores omhyggeligt udvalgte nøgleplanter giver en særlig karakter til vores hudplejeprodukter, fordi vi mener, at livsprocesser i naturen og mennesket er forbundne.

Ved at have en holistiske tilgang til det hele håber vi, at vi alle kan være med til fremelske indre skønhed og glød i verden.

Naturens bedste

Naturlige produkter for sundhed og vitalitet, som er skræddersyet til den enkeltes behov.

Naturlig hudpleje

Livet forandrer sig

Vi ønsker at vores kunder skal føle sig rigtige og se godt ud ved at tilskynde deres indre skønhed og få den til at skinne igennem i alle faser af livet.

Livets faser