Bæredygtighed

Weleda engagement i bæredygtighed

Tradition og innovation er begge vigtige for Weleda. De er grundlaget for vores langvarige indsats i forhold til de tre grundpiller, nemlig miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

 

Med en forventet stigning i verdensbefolkningen fra syv til ni milliarder i 2050, stiger behovet for at reducere brugen af naturlige ressourcer. Ifølge antroposofiske ideer fra Rudolf Steiner, grundlæggeren af Weleda, må vi gøre vores bedste for at fremme et passende liv for alle i dag uden at sætte fremtidige generations behov over styr.

Weledas indsats i forhold til de tre grundpiller for bæredygtighed

Her hos Weleda bestræber vi os på at opnå dette ved at beskytte og respektere vores miljø og dets biodiversitet, ved at behandle og aflønne medarbejdere, partnere og samfund ordentligt og ved at opbygge en etisk økonomi, der skaber værdi, i stedet for at mindske den. Den viden, vi har fået ved at drive en fuldkommen bæredygtig virksomhed i over 90 år, gør vores brand, og vores produkter, helt unikke.

Møder vores ansvar

Vores miljømæssige engagement spænder fra spørgsmål om biodiversitet, gennem indkøb af råvarer, brug af naturressourcer og bæredygtig emballage.

Miljømæssig bæredygtighed

Handler etisk

Som en socialt engagerede virksomhed, lægger vi stor vægt på at levere sikkerhed, individuel udvikling og generel sundhed til vores medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere.

Social bæredygtighed

Bæredygtig virksomhed

En bæredygtig økonomi er en, hvor jordens ressourcer ikke er brugt op hurtigere end naturen fornyer dem. Rentabiliteten er produktet af blomstrende økosystemer og blomstrende samfund.

Økonomisk bæredygtighed