OPLEV KRAFTEN FRA NATUREN

Intensive pleje til tør hud

Skin Food er en prisbelønnet universalcreme med helbredende ekstrakter og olier fra planternes rige, der giver intensiv næring til tør hud. Den unikke sammensætning af naturlige ingredienser genopbygger hudens egen beskyttelsesbarriere. 100% naturligt indhold og økologisk certificeret.
100% Naturligt Certificeret

Hvad indeholder Skin Food?

Skin Food er en helt naturlig økologisk og nærende allroundcreme, der nærer og blødgør tør hud. Den indeholder beroligende mandelolie, nærende solsikkeolie, antioxidantrig rosmarin og plejende morgenfrue. Skin Food er økologisk certificeret, 100% naturlig og har 0% syntetisk indhold. Produktet er dermatologisk testet og certificeret af NATRUE, en af de certificeringer, der stiller de højeste krav til naturlig hudpleje i Europa.

Hvad skal Skin Food bruges til?

Skin Food har flere anvendelsesmuligheder, hvilket gør den til en perfekt allround creme til tasken. Med sin rige cremede formel og friske citrus duft er det i dag mange berømtheder og makeup artisters favorit. Skin Food kan anvendes på alt fra tør og ru hud, læber, fødder og neglebånd eller til at skabe glød under makeuppen eller til sommerbenene. Skin Food er effektiv mod myggestik eller forkølelsesnæser. Er også en favorit blandt sportsudøvere som klatrere og crossfit-udøvere.

  • Bedste Multiprodukt 2018, Green Beauty Awards

  • Årets Hudpleje Produkt 2017, Helsam

  • • Årets Øko Produkt 2017, Damernes Verden

  • Nomineret i Custumes Skønhedsfavoritter 2018

  • Årets Produkt 2016, Organic Beauty Awards

Skin Food blev nomineret i 2018 for bedste multi-produkt, på Green Beauty Awards og har vundet mange priser gennem årene.

Skin Food tutorials by Emmily Banks

En tutorial hvordan man anvender Skin Food som makeup eller under makeup for at skabe en naturlig glød.