INTENSIV NÆRING
OG GLØD

Giv huden intensiv næring og udstråling med vores nye aktive ansigtsolie

Weledas produktserie Pomegranate Face Care Serie får en ny tilføjelse med ansigtsolien Pomegranate Firming Facial Oil. En effektiv blanding af otte udvalgte vegetabilske skønhedsolier, den er rig på antioxidanter og arbejder for at styrke huden. Granatæbleolie har antiinflammatoriske egenskaber og beskytter huden mod frie radikaler og luftforurenende stoffer. Vores nye ansigtsolie hjælper med at modvirke fine linjer og bevarer hudens elasticitet.
INTENSIV
NÆRING
OG
GLØD

Pomegranate Face Care – naturligt aktiv hudpleje

Ved at tilpasse deres hudpleje til produkter med mere aktive ingredienser, anti-aging produkter, forbedres hudens elasticitet og udstråling.

Pomegranate Firming Serum

Naturlig anti-age-serum med granatæblejuice

Pomegranate Firming Night Cream

Aktiv naturlig natcreme mod rynker

Pomegranate Firming Day Cream

Naturlig dagcreme, som mindsker rynker

Pomegranate Firming Eye Cream

Naturlig øjencreme mod rynker

Et effektivt og naturligt anti-aging produkt

Pomegranate Firming Facial Oil består af en eksklusiv blanding af otte udvalgte vegetabilske skønhedsolier fra blandt andet abrikoskerne, avocado og argan nødder. Den giver intensiv næring, glød og udstråling og bevarer hudens elasticitet. Ansigtsolie er et effektivt anti-aging produkt og en del af Weledas mest aktive serie Pomegranate Facial Care.

  • Giver intensiv næring og mindsker rynker

  • Giver en naturlig glans til huden

  • Let absorberende

  • Forbedrer elasticiteten i hudenog virker celleregenerende

Eksklusiv blanding af otte vegetabilske skønhedsolier

Et effektivt produkt, der nærer og giver udstråling - opdag ingredienserne bag denne intense ansigtsolie

Økologisk granatæbleolie

Olien er koldpresset fra granatæblefrøene og har antiinflammatoriske egenskaber og beskytter huden mod frie radikaler og luftforurening.

Økologisk avocado olie

Koldpresset avocadoolie er blødgørende og rig på umættede fedtsyrer. Det beskytter huden mod ydre belastninger ved at styrke hudbarrieren og hudregenerering.

Økologisk macadamia frøolie

Med en sammensætning, der ligner hudens egne fedtsyrer, absorberes den fine macadamiaolie let af huden og fremmer en god og sund hud. Oliens plejende-, lette og blødgørende egenskaber efterlader huden glat og modstandsdygtig.

Økologisk abrikoskerneolie

En let absorberende olie, der efterlader huden silkeblød med store mængder omega 6 og 9. Velegnet til at modvirke aldringstegn og også til en lidt mere følsom og delikat hud.

Økologisk argankerneolie

En let og silkeagtig olie i strukturen, der gør den til en gennemprøvet skønhedsolie til både hud og hår. Rig på umættede fedtsyrer, E-vitamin og phytosteroler. Går let ind i huden og understøtter cellefornyelse, hudens beskyttende barriere og regulerer fugtbalancen i huden.

Økologisk sesamfrøolie

En olie med beskyttende antioxidantegenskaber og som også giver god støtte til hudens barrierefunktion. Den er rig på den vigtige fedtsyre Omega 6, som har en regenererende og styrkende virkning. Sesamolie er især velegnet til hud, der let bliver tør.

Økologisk jojoba frøolie

Jojobaolie, der faktisk er en flydende blød voks er den olie, der ligner mest hudens eget talg. Olien synker let ned i huden og efterlader den blød og smidig. Jojobaolie har en afbalancerende virkning på hudens lipid- og fugtbalance, hvilket betyder, at den har fugtgivende egenskaber. Jojobaolie er velegnet til alle hudtyper, selv en fedtet hudtype.

Økologisk tidselolie

En olie, der er rig på omega 6 og kendt for at styrke hudbarrieren og lindre en sart og irriteret hud. Med sin tynde og lette struktur er det også en god olie til fedtede hudtyper.

En smuk glød med Pomegranate Firming Facial Oil

Ansigtsolien er et effektivt anti-aging produkt, der giver intens næring og udstråling og bevarer hudens elasticitet.

Giv huden et boost

Pomegranate Firming Facial Oil giver huden intens næring og udstråling og bevarer hudens elasticitet. For at få den fulde effekt af olien, skal du massere et par dråber på let fugtet og renset hud. Olien absorberes hurtigt af huden og giver en smuk glød, samtidig med at den plejer og beskytter huden. Fantastisk at bruge som serum under creme eller som booster i dag- og natcreme.

Tilsæt et par dråber til din hudplejerutine

Du har måske allerede en hudplejerutine, som du elsker. Men nu kan du tage din hudplejerutine til et nyt niveau - tilføj et par dråber af vores Pomegranate Firming Facial Oil til din ansigtscreme, foundation eller serum for ekstra udstråling, næring og beskyttelse.

Beskyt huden mod ydre belastninger

At bo i en hektisk by med byliv påvirker huden med ekstern stress. Luftpartikler fra støv, udstødningsgasser og andre forurenende stoffer har en negativ indvirkning på huden og gør det let at ældes for tidligt. Ved at opgradere din hudpleje med en naturlig og beskyttende olie mod forurening som vores Pomegranate Firming Facial Oil får din hud effektiv beskyttelse, samtidig med at den holder den smidig og øger dens elasticitet.