Skønhed

Hvorfor det er vigtigt at bruge en fugtcreme

Find den rette fugtcreme til din hud

Vores hud har brug for passende olie og fugt for at kunne fungere ordentlig som en beskyttende barriere. Alle har hud med forskellige behov. Fordi vores daglige ansigtsrens kan forstyrre den beskyttende barriere har vi brug for fugtighedscreme til at støtte vores hud.

Hvordan forhindrer man tør hud efter at have vasket ansigtet

At fjerne makeup og urenheder fra dit ansigt bør være en regelmæssig del af din daglige hudpleje rutine. Imidlertid så fjerner den daglige rens også hudens naturlige, beskyttende barriere. Når du renser ansigtet brug da en mild rens. Vandets temperatur spiller også en vigtig rolle: vand der er for varmt, vil udtørre huden endnu mere. Overdreven eller for skrappe ansigtsscrubs og peelinger kan også skade hudens beskyttende barriere alvorligt. 

Hvordan du blidt kan rense dit ansigt: 

  1. Fugt dit ansigt let med vand 

  1. Brug dine fingerspidser eller en vatrondel for at påføre renseprodukt og masser det blidt og kortvarigt på huden. 

  1. Fjern renseproduktet fra ansigtet ved at bruge en blød vaskeklud og lunkent vand. 


Efter rensen er dit ansigt klar til resten af din fugtgivende hudpleje rutine. 

Hvilken fugtighedscreme er den rette for mig?

Enhver persons hud har sine egne fugtbehov. Her er fire situationer hvor det hjælper at bruge fugtighedscreme.  

 

#1 Min hud har det godt efter rens. Men jeg vil stadig gerne give den forfriskende pleje. 

Normal hud beskriver en hud der er i en ideel tilstand og bør behandles så den ikke tørrer ud. En let, hurtigt absorberende fugtighedscreme lavet med naturlige plante olier, så som babassu olie styrker hudens naturlige, beskyttende barriere og forsyner den med øjeblikkelig, langvarig fugt.    

Tip: Når kold, tør vinter luft stresser din hud i ansigtet og gør den tør og ru anbefaler vi at bruge en rigere ansigtscreme med et højere olie indhold.

#2 Jeg har en kombineret hud. En formel der giver fugt såvel som et mat resultat vil være ideel.

Den olierede del af huden har brug for let formel med et meget lavt indhold af olie så det ikke tynger huden. Det ideelle er en forfriskende, matterende formel der hurtigt absorberes og giver langtidsvarende fugt til en normal og kombineret hud. Til de mere tørre områder af dit ansigt kan du med fordel anvende en ansigtscreme. For at give et hurtigt boost af forfriskende fugt i løbet af dagen anvend da en ansigtsmist. 

#3 Jeg tror min hud har brug for et fugtighedsboost ind i mellem.

En forfriskende ansigtsmist er ideel til at give intensiv pleje mellem dine regelmæssige ansigtsrutiner. Uanset om det er om sommeren til at køle ned eller om vinteren for at modstå effekten af tør indendørs varme – din hud vil elske det ekstra fugtboost. En ansigtsmist revitaliserer træt hud og giver en øjeblikkelig dosis af intens fugt. 

#4 Hvordan plejer jeg min hud rundt om øjnene? Af og til ser jeg meget træt ud om morgenen. Hvad er et hurtigt og effektivt middel til at vække mine trætudseende øjne?

Huden ved øjnene er særlig sart og sensitiv. En beroligende øjengel kan hjælpe med at mindske tegnene på træthed rundt om øjnene og forhindre de første rynker forårsaget af tørhed. 

Produkter i vores All-day fugt serie er formuleret med 100% naturlige aktive ingredienser ekstraheret fra økologisk dyrkede figenkaktus og aloe vera planter og er forfinet med plante olier af høj kvalitet. Disse lette formler giver huden en smuk og sund glød med langvarig fugt. Opdag mere om disse fantastiske figenkaktus. 

Vores huds naturligt beskyttende barriere

Vores huds naturlige, beskyttende barriere er opbygget af stratum corneum og syrekappen. Dette yderste lag af huden der også kaldes hornlaget, danner grænsen mellem indersiden af vores krop og det ydre miljø. Syrekappen er en vand-olie emulsion. Sammensat af sebum, sved, hudceller og vand frigjort gennem huden er det en meget tynd film der dækker hen over stratum corneum. Sammensætningen af syrekappen kan svinge på grund af interne og eksterne påvirkninger såsom varme, kulde, alder, hormonbalance og væskeindtag. 

ALL-DAY HYDRATION RANGE

Cactus 24h Hydrating Cream

En øjeblikkelig intenstivt fugtgivende ansigtscreme
30 ml

Cactus 24h Hydrating Lotion

En øjeblikkelig fugtgivende ansigtslotion
30 ml

Cactus Hydrating Eye Cream

En kølende og fugtgivende let øjencreme
10 ml

Cactus Hydrating Facial Mist

En ansigtsmist der giver huden et opfriskende fugtboost
150 ml