Wild Rose

Den utæmmede skønhed, hvis styrke er harmoni

Dronningen over alle blomster, kærlighedens ambassadør, symbolet på skønhed og uskyldighed

Ingen anden blomst har i al evighed fascineret os som rosen.

Det er ikke så underligt, at rosen har en næsten legendarisk status blandt blomster – selv de gamle babyloniere dyrkede rosens blomster for at fremstille duftende salver af dens kronblade. I det tidlige Kina blev roser specielt dyrket i anlagte terrasser, da kineserne kendte til rosens regenererende virkning. På Kejser Karl den Stores tid anvendte folk rosens kronblade til gurgling og til helbredende bade, hvorimod destillation af den kostbare rosenolie sandsynligvis blev opfundet i Persien. Den æteriske olie blev anset for yderst kostbar, da dens fremstilling var – og er – enormt kostbar. Der skal tre millioner blomster til at fremstille en liter rosenolie. I dag findes der utallige variationer og dufte med cirka 150 arter af vildrosen, hvoraf næsten to tredjedele er fra Asien.

Den indre værdi af rosenplanter er lige så vigtig – og den er især stærk i de vilde arter. Den vildtvoksende rose bevarer let balancen mellem blødhed og robusthed, krav og omstillingsevne. Når de dyrkes, eksternaliserer roserne deres vitalitet og billede af harmoni via deres særegne skønhed og tryllebindende duft. På den anden side internaliserer vildroser deres livskraft og udvikler de indre essenser, hvorfra den kostbare olie skabes fra frøene af Rosa mosqueta.  

Med sine mange torne tøjler den vildtvoksende rose sig selv og behersker impulsen og trangen til at gro udad. På den måde dannes der en indre balance. Denne harmoni er synlig i den vildtvoksende roses frugt kaldet hyben, hvor frøene ligger smukt pakket ind.

 

Vores huds sundhed har også gavn af rosernes balancekunst. Olien fra Rosa mosqueta beroliger og udglatter huden, samtidig med at duften af damaskrose stabiliserer humøret. Vi bruger den vildtvoksende variant Rosa mosqueta og dens røde hybenfrugt i vores hudplejeserie Wild Rose Face og Body. Frøolien fra Rosa mosqueta er en af de mest effektive olier til at udglatte huden med. Især efter 30 års alderen, når huden gradvist bliver mere krævende og tør, virker vores serie Wild Rose Skin Care effektivt.

Wild Rose Smoothing Facial Lotion

Naturlig fugtcreme for en glattere hud
30 ml

Wild Rose Smoothing Day Cream

Få glat hud med naturlig ansigtspleje
30 ml

Harmonising Body Lotion

Luksuriøs body lotion, der bevarer hudens elasticitet.
200 ml
Aroma Shower Love

Aroma Shower LOVE

Luksuriøs og harmoniserende brusecreme
Omslutter mildt dig og dine sanser.
200 ml

Wild Rose Smoothing Eye Cream

Let og naturlig øjencreme med hybenfrøolie
10 ml

Wild Rose Deodorant

Naturlig deodorantspray uden aluminium
100 ml

Wild Rose Smoothing Night Cream

En naturlig natcreme med hybenfrøolie
30 ml

Wild Rose Body Oil

Luksuriøs kropsolie med naturlig rosenolie
100 ml