Pomegranate

Ekspert i at afbalancere yderligheder, stimulere og regenerere liv

Granatæblet, Punica granatum skjuler, selvom ydersiden ser skrøbelig og tør ud, et overraskende rigt og triveligt indre med utallige frø, der hver er polstret i saftigt, rødt frugtkød, og som ligner små juvelagtige bær.

Granatæblet har været kendt i mange kulturer i tusindvis af år. Det stammer fra det antikke persiske rige, der omfattede det nuværende Grækenland, Tyrkiet, Iran og Irak, og dyrkes stadigt primært i Middelhavsområdet, Mellemøsten og Indien. I disse kulturer er frugten siden antikken blevet opfattet som et symbol på skønhed, frugtbarhed, sensualitet og styrke. Selve planten kan nå en temmelig høj alder – nogle eksemplarer er over 200 år gamle. I de senere år er granatæblets frugt blevet genopdaget inden for madlavning og ny kosmetik.

Den værdifulde olie fra granatæblekerner har antioxiderende og regenererende egenskaber på grund af deres høje indhold af polyfenoler. Disse naturligt forekommende plantekemiske stoffer fungerer som en fremragende bekæmper af de frie radikaler, der er kendt for at være ansvarlige for den accelererende ældning i hud og celler. Olie fra granatæblekerner giver huden nyt liv, så den bliver opstrammet og udglattet på en naturlig måde. Dens mange positive egenskaber er også for nylig blevet bekræftet af adskillige videnskabelige undersøgelser. 

Granatæblets meget opkvikkende og revitaliserende effekt på huden øges, fordi plantens vækstprocesser ikke sker fortløbende med tydelige pauser mellem faserne. De flyder i stedet ind i hinanden, overlapper og sker samtidigt – ligesom menneskers livsfaser.

Fra 40 års alderen får vi gavn af de fleste af de positive egenskaber ved granatæblet. I denne fase i livet ser vi tilbage på vores erfaringer og er i stand til at se, hvem vi er, og hvem vi ikke er. Men efterhånden som vi bliver ældre, forandrer vores hud sig – dens vitalitet mindskes, regenereringsprocesserne bliver langsommere, og tendenser til hærdelse kan ikke længere automatisk opvejes fra den ene dag til den anden.

Det er nu, at granatæblet skal vise sit værd. Det kan mægle mellem modsætninger, mellem det unge og det modne, og skabe mulighed for, at de kan flyde ind i hinanden, hvorved der udvikles nogle rammer for dynamiske og regenererende effekter i hvert individ. Olien fra granatæblekerner stabiliserer og afslapper derfor huden i denne overgangsperiode, hvorved den indre og ydre skønhed kommer i harmoni med hinanden, og vi kan se fremad mod fremtiden med sindsro. 

Pomegranate Firming Eye Cream

Naturlig øjencreme mod rynker
10 ml

Pomegranate Inspiring Creamy Body Wash

Naturlig brusecreme med økologisk granatæble
200 ml

Regenerating Body Lotion

Elastisicitetsgivende og antioxidantrig body lotion
200 ml

Pomegranate Firming Serum

Naturlig anti-age-serum med granatæblejuice
30 ml

Pomegranate Firming Night Cream

Aktiv naturlig natcreme mod rynker
30 ml

Pomegranate Regenerating Hand Cream

En naturlig håndcreme med antioxidanter
50 ml

Pomegranate Firming Day Cream

Naturlig dagcreme, som mindsker rynker
30 ml

Pomegranate Regenerating Body Oil

En naturlig kropsolie med granatæble
100 ml