Millet

En rigdom af næringsstoffer der opretholder et sundt hår og hovedbund

Hirse er en plante vi nemt overser. Den gror i varme områder, og med sin lange, slanke stilk og lineære vækst er den designet til at absorbere solens stråler og kan klare stor varme. I naturen, vil andre planter der er udsat for sådan et intenst lys og tør varme  normalt resultere i at visne, men Hirsen har gennem tiderne formået at beskytte sig mod udtørring, ved at danne et beskyttende kiselsyrelag, primært i skallerne. Det er netop denne særlige egenskab, der giver hirsen ekstraordinær styrke og beskyttende kræfter.

Opbygger styrke fra naturen

Mineraler og sporstoffer som silicium, jern og magnesium er vigtigt for vores krop, som de er for hirse, det er byggestene for vores hud, hår og led. 

For en sund start

Sundt hår - uanset alder, køn, farve eller tykkelse - er kendetegnet ved en stærk form, en naturlig glans og nemt at udrede, Dette er fordi olie og fugtindhold er i balance. Hvis vi allerede har et sundt hår, vil hirse forbedrer de beskyttende og styrkende egenskaber. Ekstrakter af hirse gavner også modstandsdygtigheden og opretholder et sundt hår og hovedbund. Det er derfor, vi bruger disse ekstrakter til vores shampoo.