Evening Primrose

Hjælper med at stimulere den modne huds naturlige forsvar og genoplivende processer

Selvom natlys vokser i utaknemmelig, tør og kompakt jord, åbner dens smukke blomster sig hurtigt helt op på få minutter, når tusmørket falder på. De forbliver åbne hele natten og den følgende morgen; store gyldne blomster, der lyser omgivelser op om natten og det forsvindende mørke i det spirende daggry. I sin vækst og blomstring forbinder natlys den gamle og den nye dag. 

Toårig natlys (Oenothera biennis) stammer fra Nordamerika og blev brugt af indianerne som spiseplante og lægeurt. Den blev ofte anvendt som te, i varmt vand, til at hele sår, hudproblemer og andre lidelser. 

En unik beskyttelse af din hud

Olien fra natlysfrø indeholder høje koncentrationer af essentiel linolsyre og y-linolsyre, som vores krop fremstiller mindre og mindre af med alderen. Begge fedtsyrer spiller en betydelig rolle i overhuden og er helt afgørende for dannelsen af hudens barriere. Olie fra natlysfrø beskytter huden mod fugttab, fjerner ru pletter og fremmer cellernes vækst og regeneration.

Sætte hendes eget tempo

I en senere fase i livet indtræder kvinder ofte i en ny periode med nyorientering. Efter i mange år at have været optaget af hverdagen og klare den daglige organisering søger kvinder nu nye mentale og spirituelle dimensioner. Ligesom natlysen har frigjort sig fra planteverdenens sædvanlige rytme ved at blomstre, når natten falder på, så løsriver den modne kvinde sig fra sit tidligere hverdagsliv og griber de fremspirende muligheder. Hun sætter sin lid til sin erfaring og intuition og lever sit liv som et selvstændigt individ med sin egen rolle og opgaver, der skal gennemføres. 

En ny fase af livet

Natlys virker på kvinder, der har nået denne fase i livet. Den støtter hudens evne til at lade hendes karakter komme til syne. Den giver den modne hud, der kan have tendens til tørhed, stoffer og impulser, der stimulerer metabolismen og støtter udviklingen af unik, personlig udstråling. 

Evening Primrose Age Revitalising Eye & Lip Cream

Læbe- og øjencreme, som giver naturlig spændstighed
10 ml

Evening Primrose Age Revitalising Day Cream

Dagcreme med natlysolie, som opstrammer huden
30 ml

Evening Primrose Age Revitalising Night Cream

Natcreme med natlysolie, som tilfører spændstighed til huden
30 ml