Løfte om kvalitet

Weledas naturlige kosmetik og medicinalprodukter er et resultat af stor grundighed og udvælgelse ud fra kvalitet, lige fra indkøb af råmaterialer til fremstilling, tapning og levering af de færdige produkter. Vores kvalitet er baseret på strenge kriterier, med talrige retningslinjer for bærbar produktudvikling, råmaterialer, oprindelse, tilsætningsstoffer, parfumering, eksperimenter på dyr, emballage og andre aspekter.

Worker at pharma production

Vores forbedrede definition af kvalitet

De naturlige råmaterialer til Weledas produkter forarbejdes på selektive og følsomme måder, så stoffer og aktive ingredienser fuldt ud kan udvikle deres virkning. En holistisk, dyb forståelse af menneskets natur – bestående ligeligt af krop, sjæl og ånd – har ført til en stor interesse i, hvordan stoffer relaterer sig til hinanden inden for antroposofien. Dette fører til gengæld til vores brede definition af kvalitet, hvilket resulterer i produkter, der er meget virkningsfulde, samtidig med de giver en dejlig behagelig fornemmelse, når de bruges. Vi prioriterer at tilbyde den bedste kvalitet til forbrugerne, vores patienter og deres behandlingsmæssige behov, fordi vi tror, at kun omhyggeligt udvalgte og forarbejdede naturlige stoffer kan hjælpe kroppen med dens mange fint afstemte funktioner. 

Ingen syntetiske farvestoffer, duftstoffer, konserveringsmidler eller genmodificerede ingredienser, og ingen silikoner, paraffin, mineral/petroleum olieprodukter eller syntetiske fedtstoffer

Kvalitetssikret gennem alle processer

Den fortsatte udvikling af videnskabeligt testede metoder er også en vigtig del af kvalitetssikringen. I formulering og fremstilling af vores kosmetik laves produkterne altid uden syntetiske farvestoffer og dufte, konserveringsmidler og genmodificerede organismer, silikoner, paraffin og andre jordolieprodukter og syntetiske fedtstoffer. Hvor det er muligt, anvender vi råmaterialer fra certificeret økologisk eller biodynamisk dyrkning og kontrolleret indsamling i naturen. Test på dyr er forbudt i produktionen og i udviklingsfaserne, og vi tilfører kun dufte i vores produkter fra naturlige æteriske olier. Weledas produkter er også lavet på sådan en måde, at syntetiske eller 'naturidentiske' konserveringsmidler ikke behøves.

Weledas motto 'i harmoni med naturen og mennesket' er et vigtigt ledende princip hele vejen igennem produktionskæden ved al naturlig kosmetisk og alle lægemidler. Indkøb, emballagematerialer og færdige produkter skal overholde talrige krav, heriblandt overholdelse af lovgivning, GMP (god fremstillingspraksis), farmakopé og særlige nationale bestemmelser i fremstillings- og salgslandene. Vi lægger stor vægt på vores råvarers materialer og økologiske kvalitet samt den sociale kvalitet i vores handelsproces. 

Voksende kultur

Weledas historiske haver med lægeplanter har været en vigtig del af firmakulturen siden sin begyndelse i 1921. Læs mere om vores haver i hele verden.

Vores haver

Fra ingrediens til produkt

Uanset om destillering, udvinding eller eksponentiering: Er det kun gennem de rigtige systemer og de naturlige råvarer, der bliver brugt til vores produkter, at vi kan imødekomme menneskers behov.

Produktion

Spred frø før du høster!

Omkring tre fjerdedele af vores planteingredienser kommer fra økologisk eller biodynamisk landbrug og fra certificerede vilde samlinger. Naturligvis kan vi ikke gro alle planter selv.

Indkøb

NATRUE og mere

Naturlig kosmetik og hudpleje er ikke altid naturlig. NATRUE er den første internationalt anerkendte kvalitets certificering til økologisk og naturlig kosmetik/hudpleje der skaber klarhed i en "jungle" af etiketter.

Certificeringer og etiketter