Kvalitet

Kvalitet hos Weleda er ikke bare et modeord. For os står navnet Weleda for holistisk kvalitet fra råvare til produkt og fremefter til den måde, hvorpå det bliver brugt af vores kunder.

En levetid på erfaring

Vi har over 90 års erfaring inden for fremstilling af naturkosmetik og lægemidler. Ifølge vores motto i harmoni med naturen og mennesket – har Weleda forpligtet sig på at behandle naturen på en ansvarlig og omsorgsfuld måde. Derfor sikres vores råmaterialers høje kvalitet og forsyningsmulighed ved biodynamisk dyrkning i vores egne lægeurtehaver eller ved certificeret indsamling i naturen eller i tæt samarbejde med langvarige leverandører. 

Kvalitet fra start til slut

Weledas naturlige hudpleje står for stor omhu og kvalitet, garanteret fra indkøb af råvarer til fremstilling, aftapning og levering af de færdige produkter.

Løfte om kvalitet

Voksende kultur

Weledas historiske haver med lægeplanter har været en vigtig del af firmakulturen siden sin begyndelse i 1921. Læs mere om vores haver i hele verden.

Vores haver

Spred frø før du høster!

Omkring tre fjerdedele af vores planteingredienser kommer fra økologisk eller biodynamisk landbrug og fra certificerede vilde samlinger. Naturligvis kan vi ikke gro alle planter selv.

Indkøb

Fra ingrediens til produkt

Uanset om destillering, udvinding eller eksponentiering: Er det kun gennem de rigtige systemer og de naturlige råvarer, der bliver brugt til vores produkter, at vi kan imødekomme menneskers behov.

Produktion

NATRUE og mere

Naturlig kosmetik og hudpleje er ikke altid naturlig. NATRUE er den første internationalt anerkendte kvalitets certificering til økologisk og naturlig kosmetik/hudpleje der skaber klarhed i en "jungle" af etiketter.

Certificeringer og etiketter

Kvalitet i en række måder

Ud over kvaliteten af vores råmaterialer lægger vi stor vægt på bæredygtig og socialt ansvarlig handel, bedre kendt som fair trade. Det gælder for hele produktionskæden. 

Vi undgår konsekvent syntetiske farvestoffer og dufte eller 'naturidentiske' konserveringsmidler. Kun naturlige æteriske olier bruges til parfumering af vores produkter. 

De fire grundpiller, hvorpå Weledas definition af kvalitet hviler, og som er til stede i alt, hvad vi laver, er den sociale, materiale-miljømæssige, brugervenlige og terapeutiske kvalitet. 

 

Vitality Body Wash Sea Buckthorn

Sea Buckthorn Vitality Creamy Body Wash

Naturlig frisk brusecreme med havtornsolie
200 ml

Sea Buckthorn Replenishing Body Lotion

Helt naturlig bodylotion med havtornsolie
200 ml

Sea Buckthorn Body Oil

Naturlig kropsolie med vitaminrig havtorn
100 ml