Af natur

Hos Weleda, forstår vi den harmoniske sammenhæng mellem natur og menneskeheden. Vi har brugt denne viden siden 1921 ved omhyggeligt at vælge naturlige råvarer til vores produkter for at støtte kroppens egen styrke.

Hver plante har sine hemmeligheder

Hver af vores nøgle planter er unikke og har sin egen forbindelse til mennesker. Vi tilstræber at afkode hver plantes inderste hemmelighed, for at afsløre sin karakter og derved bruge potentialet til at hjælpe os.

Nøgle plante

Partnerskaber, der holder

Når vi køber råvarer, passer vi ikke bare på at bevare miljøet, men også for at sikre en hensynsfuld behandling af medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. Vi fokuserer på at etablere langsigtede relationer med navngivne producenter, der tilbyder rimelige lønninger, støtter kvinder og respektere balancen mellem arbejde og familie.

Råvareprojekter

Hvad gør vore produkter

De højeste kvalitetsstandarder og en omhyggelig udnyttelse af ressourcerne går hånd i hånd. Omkring tre fjerdedele af vores planteingredienser kommer fra økologisk eller biodynamisk landbrug og fra certificerede vilde samlinger.

Ordliste ingredienser

Fra marken til hylden

Weleda er forpligtet til at behandle naturen på en ansvarlig og omsorgsfuld måde. Den høje kvalitet og tilgængelighed af vores råvarer er sikret gennem biodynamisk dyrkning i vores egne medicinske urtehaver og ved certificeret vilde samlinger, eller ved tæt samarbejde med langsigtede entreprenører.

Kvalitet
Aroma Shower Relax

Aroma Shower RELAX

Rolig og fredfyldt brusecreme
Afslappende duft, der er videnskabeligt bevist.
200 ml

Lavender Relaxing Bath Milk

Beroligende bad med lavendel for en blød hud
200 ml

Lavender Body Oil

Beroligende kropsolie med lavendel
100 ml