Press Releases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenan commodo ligula eget dolor. Aenan massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Oct 13, 2017

Hvert år er der prisuddeling til årets helsekostprodukter i kategorierne Årets Produkt, Årets Hudpleje og Årets Fødevare. Det er de danske helsekostbutikker, der kårer årets vindere ud fra positiv feedback fra kunderne, egne gode oplevelser med produkterne og et stabilt eller stigende salg i butikken. Uddelingen sker hvert år i september på Helsam Messen, der er den årlige fagmesse for helsekostbranchen i Danmark. Spændingen er nu udløst, og det er med stor glæde, vi her kan præsentere vinderen af Årets Hudpleje 2017: 

Skin Food fra Weleda blev kåret til ”Årets Hudpleje 2017” med ordene:    Forbrugerne køber den igen – og igen  God effekt og stor tilfredshed blandt kunderne  Lever op til navnet – Det er god næring til huden  Weleda er gode til at udbrede kendskabet til produktet. Lidt om Skin Food Skin Food fra Weleda er en vaskeægte evergreen! Den har været i Weledas sortiment siden 1926, og er stadig hyldet som en af de mest effektive fugtighedscremer på markedet. Med ekstrakter af mild stedmorblomst, morgenfrue og kamille i en rig, tyk basisolie og bivoks, øger Skin Food hudens hydrering, fasthed, glathed og cellegenerering.Skin Food kan bruges både i ansigtet og alle andre steder, hvor huden har behov for effektiv pleje og ekstra næring.    

Aug 17, 2017

HVORFOR SKIN FOOD?

Skin Food har flere anvendelsesmuligheder, hvilket gør den til en perfekt all round creme at have med sig i tasken. Med sin rige, cremede konsistens og friske, citrusagtige duft er den i dag en favorit hos mange store kendisser og makeupartister. Blandt andre Viktoria Beckham, Adele og Julia Roberts bruger cremen.

”Skin Food er en klassiker, som har været en del af mit makeup-kit siden jeg begyndte som makeupartist for snart 20 år siden. Den kan redde enhver form for tørhed på et øjeblik, men det mest magiske ved Skin Food er for mig den fantastiske shine effect den giver, når jeg bruger den på photoshoots - om det er over hele kroppen eller bare på et kindben eller et øjenlåg, skuffer den mig aldrig!! ” - Sine Ginsborg, professionel makeupartist

HVAD ER SKIN FOOD?
Skin Food er en helt naturlig, økologisk og næringsholdig all round creme, som plejer og blødgør tør hud. Den indeholder beroligende mandelolie, plejende morgenfrue, solsikkeolie som styrker huden og rosmarin fyldt med antioxidanter. Skin Food kan bruges på alt lige fra tørre hudpletter, læber, fødder og neglebånd til primer under makeup eller til sommerbenene.
Skin Food er effektiv mod myggestik og ømme forkølelsesnæser. Den bruges endda af klatrere, cross fit-udøvere og andre, som slider ekstra meget på deres hænder.

Skin Food er økologisk certificeret, 100% naturlig og har 0% syntetisk indhold. Produktet er dermatologisk testet og certificeret af NATRUE; en af de certificeringer som stiller højest krav til naturlig hudpleje i Europa.