Om Weleda

I harmoni med naturen og mennesket

Hvad der startede i 1921 som et farmaceutisk laboratorium, med egen have af lægeplanter, er i dag en af verdens førende producenter af holistisk, naturlig og økologisk hudpleje samt lægemidler til antroposofisk behandling.

En sucess historie baseret på stærke principper

Siden vi blev etableret, har Weleda fulgt de mål, som udsprang fra grundlæggerens principper. Vores produkter er beregnet til at støtte mennesker i deres personlige udvikling, i at bevare, fremme og genoprette deres sundhed og i deres bestræbelser på at opnå fysisk velvære og en afbalanceret livsstil.

Hvem vi er

Skønhed gennem balance i krop, sind og sjæl

Vores løfte er at bringe stimulation og inspiration til din krop, sind og sjæl. Samtidig støtter vi dig, når du udfolder din egen unikke vitalitet og opdager din indre balance.

Naturlig skønhed

Integrering af traditionel medicin med en dyb forståelse af mennesket

Hos Weleda bestræber vi os på en holistisk tilgang til medicinsk behandling. Vi bygger vores viden og praksis på principperne fra den antroposofiske medicin – et medicinsystem, der blev grundlagt i starten af 1920'erne af filosoffen Rudolf Steiner og lægen Ita Wegman. 

Holistisk sundhed

Forpligtet til de tre søjler af bæredygtighed

Vi stræber efter at gøre vores bedste for at støtte og fremme et tilfredstillende liv for alle. Ved at bygge en etisk økonomi der skaber værdi, snarere end mindske den.

Bæredygtighed

En virksomhed inspireret af antroposofi

Det hele begyndte med et hospital og et farmaceutisk laboratorium - grundlagt af en hollandsk læge, en østrigsk filosof og en kemiker og farmaceut fra München. Det er nu blevet verdens førende producent af holistisk, naturlig, økologisk hudpleje og lægemidler til antroposofisk terapi.

Vores arv
En frisk, pikant, rensende vask til at vække dig under bruseren.
Et forfriskende fugtighedsløft til din hud og dine sanser.
Prikkende frisk bademælk, der sparker nyt liv i dig.
Intensiv pleje til tørre hænder og skøre negle.