Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med vores cookie politik.

 


Weleda AB

Ludvigsbergsgatan 20
118 23 Stockholm
Sverige


Ricinusolie/Amerikansk olie

Hydrogenated Castor Oil

Hydreret Ricinusolie/Amerikansk Olie er en hydreret vegetabilsk olie, der kan forarbejdes til fine voks perler. På grundlag af en vegetabilsk olie, kan voks perlerne anvendes som blide eksfolierende partikler i kosmetiske produkter.

Ingrediens Oversigt

Produkter, der indeholder denne ingrediens

Stimulerende scrub til at opkvikke huden.