Natrium Lauroyl lactylat

Sodium Lauroyl Lactylate

Natrium Lauroyl lactylat er fremstillet af vegetabilske olier og kaliumcarbonat. Det anvendes i shampoo som en emulgator og har milde antimikrobielle egenskaber.

Ingrediens Oversigt

Produkter, der indeholder denne ingrediens

Med naturlig hvedekimolie for igen at skabe balance i håret og hovedbunden.
Blepleje fra den allerførste dag med milde, naturlige ingredienser.